БСП Видин е с нов областен председател. Това е  Добромир Тодоров,

...
БСП Видин е с нов областен председател.
Това е  Добромир Тодоров,
Коментари Харесай

БСП-Видин избра единодушно нов областен председател

БСП Видин е с нов регионален ръководител.
Това е  Добромир Тодоров, който бе определен с цялостно болшинство по време на Областният съвет на Българска социалистическа партия на 17 февруари. На съвещанието видинската организация участва в цялостен състав.
По време на срещата локалната конструкция изрази поддръжка за политиката, която води централното управление на Българска социалистическа партия. Бяха разисквани още тематиките за активизиране за идния парламентарен избор и вероятните оферти за листа на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ от Видин.
На съвещанието на Областния съвет участваха проф. Гайдарски – член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и един от най-уважаваните видински жители, както и организационният секретар на партията Борислав Гуцанов. Заедно с видинската организация те разискаха по какъв начин да привлекат видинчани на страната на Българска социалистическа партия – партията, която желае мир за страната и осъществяване на мощна обществена политика в поддръжка на българите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР